Vacature lid adviesraad

Wil je iets betekenen voor mensen in de gemeente Venray? Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met de voorzitter van de adviesraad.

Deel dit bericht

Wil je iets betekenen voor mensen in de gemeente Venray?  

Wil je meepraten en meedenken over het beleid van de gemeente in het sociale domein?

Durf je je mening naar voren te brengen richting de gemeente vanuit het belang van de inwoners?

Heb je ervaring met of voel je je betrokken bij de ondersteuning aan inwoners op het vlak van bijv. zorg, werk, inkomen, eenzaamheid, inburgering, participatie of jeugdhulp?

Wat wordt er van je gevraagd?

De Adviesraad sociaal domein Venray geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het college van burgemeester en wethouders over ontwikkelingen op het gebied van het sociaal domein. De adviesraad bestaat uit 12 betrokken inwoners en zijn zo’n 10-15 uur per maand bezig met de adviesraad.

Maandelijks is er een vergadering. De werkzaamheden bestaan verder uit het lezen van beleidsstukken, het volgen van lokale en landelijke ontwikkelingen en het contact houden met je huidige of nieuwe netwerk bestaande uit inwoners, wijk- en dorpsraden en andere belanghebbenden. Verder overleg je met medewerkers van de gemeente.

Je richt je vooral op die onderwerpen waarin je je thuis voelt. Je werkt meestal samen met andere adviesraadleden in werkgroepjes.

Voor je werkzaamheden krijg je een jaarlijkse onkostenvergoeding.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op met de voorzitter van de adviesraad: Lei Heldens.

Je kunt hem bereiken via de mail l.heldens@home.nl of telefonisch 06-54940725

Meer nieuwsberichten