Johannes Berhitu nieuw lid van de Adviesraad

Johannes Berhitu is onlangs toegetreden tot de Adviesraad sociaal domein Venray. Graag stelt hij zich voor.

Deel dit bericht

Johannes Berhitu is onlangs toegetreden tot de Adviesraad sociaal domein Venray. Graag stelt hij zich voor.

Mijn naam is Johannes Berhitu en ik neem deel aan de Adviesraad Sociaal Domein Venray. Ik ben 66 jaar oud, woon samen, ben vader van 3 zoons en ben van Molukse afkomst. In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om actief bezig te zijn en ik sport dan ook graag.

In februari 2022 ben ik met prepensioen gegaan. Daarvoor heb ik 43 jaar in het onderwijs gewerkt, waarvan ongeveer de laatste 20 jaar als directeur van PC Daltonschool de Hommel. De laatste 6 jaar was ik daarnaast ook nog directeur van basisschool de Meulebeek in Oostrum.

Voor de Molukse gemeenschap in Venray ben ik actief in verschillende werkgroepen, waaronder de renovatie van het Molukse gemeenschapsgebouw. Ik vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan de gemeenschap waar ik deel van uitmaak.

Ik heb gesolliciteerd bij de Adviesraad Sociaal Domein Venray omdat ik graag mee wil denken en praten over beleidszaken die belangrijk zijn voor de Venrayse samenleving. In mijn werk in het onderwijs heb ik geleerd hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar de behoeften van anderen en daarop te anticiperen. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring en expertise in het onderwijs een waardevolle bijdrage kan leveren aan de Adviesraad Sociaal Domein Venray.

Als lid van de Adviesraad wil ik me inzetten voor een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen en zich te ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat we door samen te werken en te luisteren naar de behoeften van alle inwoners van Venray, een samenleving kunnen creëren waarin iedereen zich thuis voelt.

Meer nieuwsberichten